Σειρά συναντήσεων για τον Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης κ. Κωνσταντίνο Στεργίου, 10-12 Οκτωβρίου 2018.

Στην Κοζάνη μετέβη την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 , ο Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτικής Μακεδονίας -  Europe Direct of Western Macedonia, κ. Κωνσταντίνος Στεργίου, προκειμένου να συναντήσει την κα Αυγουστινάκη Βιργινία από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ή Διαχειριστική Αρχή του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) Δυτικής Μακεδονίας. Η συνάντηση είχε ως στόχο την προώθηση, προβολή και υποστήριξη της πανευρωπαϊκής εκστρατείας  “Europe In My Region” καθώς και τη συνεργασία και συνέργεια μεταξύ του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτικής Μακεδονίας και της ΕΥΔ ΕΠ ΠΔΜ σε θέματα που άπτονται με ενέργειες πληροφόρησης, επικοινωνίας και προώθησης εκδηλώσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

 

 

Αργότερα την ίδια μέρα, ο κ. Στεργίου παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας , Προκόπη Παυλόπουλου, ένα έργο συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αρκετά σημαντικό για την Περιφέρεια.

Παρατίθενται φωτογραφίες από τη συμμετοχή του κ. Κωνσταντίνου Στεργίου στα εγκαίνια της Κοβενταρείου Δημοτικής  Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Ο κύκλος των επισκέψεων έκλεισε με τη συμμετοχή του Επικεφαλής κ.Στεργίου στο σεμινάριο της ΓΔ Επικοινωνίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , που  πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 10-12 Οκτωβρίου 2018 και είχε ως κύριο θέμα την προώθηση και προβολή της εκστρατείας “αυτήτηφοράψηφίζω.eu or thistimeimvoting.eu” εν όψη των Ευρωεκλογών του Μαΐου του 2019.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το σεμινάριο της ΓΔ Επικοινωνίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο οποίο παραβρέθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Στεργίου.