Εκδήλωση από τον Οργανισμό Jacques Delors Agora στη Λισαβόνα της Ισπανίας

Πριν από πέντε χρόνια, η Budapest European Agora συγκέντρωσε περισσότερους από 130 νέους στη Βουδαπέστη για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με την ΕΕ και τη δημοκρατία Η εκδήλωση αυτή έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους ανθρώπους, να κάνουν νέους φίλους, να αντιπαρατεθούν νέες ιδέες και να συνεργαστούν με διακεκριμένους καλεσμένους σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

 

Φέτος, η Jacques Delors Agora, μια κοινή πρωτοβουλία της Académie Notre Europe, της Scuola Di Politiche και της Academia Europea Leadership, έχει ως στόχο να συγκεντρώσει 150 νεαρoύς Ευρωπαίους πολίτες, υπεύθυνους λήψης αποφάσεων και εμπειρογνώμονες για να συζητήσουν τις προτεραιότητες της ΕΕ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα από την 1η έως τις 4 Ιουλίου 2024.

 

Ο οργανισμός αναζητά συμμετέχοντες ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών, με επίπεδο αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον Β2, οι οποίοι έχουν ενδιαφέρον ή/και περιέργεια για το Ευρωπαϊκό Έργο και είναι πρόθυμοι να συνεισφέρουν σε μια συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης. Το να είσαι ακαδημαϊκός ειδικός στα ευρωπαϊκά θέματα δεν είναι προϋπόθεση για να συμμετάσχεις, η εκδήλωση είναι ανοιχτή και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

 

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμπληρώνοντας το έντυπο αίτησης. Η προθεσμία λήγει στις 17 Απριλίου 2024 και ώρα 23:59. Θα πρέπει να επισυνάψετε ένα βιογραφικό σημείωμα και ένα σύντομο βίντεο που θα εξηγεί τα κίνητρά σας για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση. Φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση πριν υποβάλετε την αίτησή σας. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά οι συμμετέχοντες αναμένεται να καλύψουν τα έξοδα του ταξιδιού τους στη Λισαβόνα και της διαμονής τους

 

Κάνε την αίτηση σου εδώ: https://form.jotform.com/240291768535059 

 

Μάθε περισσότερα εδώ: https://institutdelors.eu/wp-content/uploads/2020/10/ID-BEA-2019-Program-6-1.pdf 

Linkedin: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7179517625331261440/ 

 

Μείνετε συντονισμένες/οι!

 

Active Youths: https://shorturl.at/chjpY 

 

Europe Direct Western Macedonia: https://shorturl.at/IJP56 

 

Μπες και συ στο κανάλι ενημερώσεων του ΟΕΝΕΦ στο Viber! Μείνε συντονισμένος/η για τις δράσεις, προσκλήσεις και νέα μας. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφή: 

https://shorturl.at/lyOR3