Συζήτηση για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και την Νεολαία με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Στεργίου - CHAOSTV UK

Ο Κωνσταντίνος Στεργίου, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας, Επικεφαλής του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας και επιπλέον μέλος του Youth@Work Pool of Trainers & National Consultative Group of Greece, συμμετείχε στην live συζήτηση που διεξήχθη την Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020, στις 15:10 μμ, στο κανάλι του CHAOSUK - CHAOS TV ONLINE, με τη συνεργασία του οργανισμού Momentum World και της διεθνούς συνεργασίας Youth@Work Strategic Partnership of Erasmus+ National Agencies .

 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πολύ σημαντικό θέμα της διεθνούς συνεργασίας για την επιχειρηματικότητα, την απασχολησιμότητα και την κοινωνική επιχειρηματικότητα, που υποστηρίζουν και αναπτύσσουν τις επιχειρηματικές ικανότητες των νέων ανθρώπων.

 

Ειδικότερα ο κ. Κωνσταντίνος Στεργίου μίλησε για τον ρόλο και τις δράσεις του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας που έχουν ως επίκεντρο την Νεολαία, για τη νεανική απασχολησιμότητα και την κοινωνική επιχειρηματικότητα, ποιες οι προκλήσεις και οι δυνατότητες που προσφέρουν στους νέους, για τα κίνητρα των νέων ανθρώπων αλλά και για τις δεξιότητες και ικανότητες που πρέπει να αναπτύξουν για να εισέλθουν στην αγορά εργασίας. Ακολούθως ο κ. Στεργίου αναφέρθηκε στη συμμετοχή, το έργο και τη συνεισφορά του ως μέλος του Youth@Work Pool of Trainers & National Consultative Group of Greece, μέσω της στρατηγικής συνεργασίας "Youth@Work Partnership", και τις προκλήσεις που σήμερα αντιμετωπίζουμε λόγω της νέας καθημερινότητας, με αναφορά στα τωρινά αλλά και μελλοντικά σχέδια του "Youth@Work",.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σχετικά αποσπάσματα από την live συνέντευξη για την κοινωνική επιχειρηματικότητα και την απασχολησιμότητα, από τον κ. Κωνσταντίνο Στεργίου (5.29",22.55",29.20",37.20 ").