Συνάντηση Εργασίας του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας με το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 στη Φλώρινα.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Επικεφαλής των δύο κέντρων, Δρ. Κωνσταντίνος Στεργίου και κα. Κατερίνα Ρουμελιώτη, ο κ. Κώστας Φιλιππίδης, Πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (φορέας υποδοχής του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας) και ο Δρ. Νίκος Κυρίτσης, Κοσμήτορας του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής (φορέας υποδοχής Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας). Επίσης, στη συζήτηση συμμετείχε η κα. Σταυρούλα Αντωνοπούλου, Υπεύθυνη Διοικητικών Υπηρεσιών του Perrotis College και ο κ. Ευάγγελος Δημητρίου, Επιστημονικός Συνεργάτης του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας


Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι δράσεις των δύο Κέντρων, οι δυνατότητες συνεργασίας και ανταλλαγής καλών πρακτικών και υποστήριξης Ευρωπαίων Πολιτών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη “Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, στο πλαίσιο της οποίας τα δύο Κέντρα θα συνδιοργανώσουν Διάλογο το Φθινόπωρο του 2021.