Πρόσκληση για το "European Maritime Day In My Country 2022"

Το συνέδριο με τίτλο: «European Maritime Day” (EMD) 2022, είναι ένα ετήσιο σημείο συνάντησης της ΕΕ για τις θαλάσσιες υποθέσεις και τη βιώσιμη γαλάζια ανάπτυξη και το μέρος όπου οι «Ocean Leaders Meet» θα συναντηθούν στη Ραβέννα της Ιταλίας στις 19 και 20 Μαΐου 2022. Όπως κάθε χρόνο, αυτή δεν θα είναι η μοναδική δράση για να γιορτάσουμε τις θάλασσες και τους ωκεανούς μας. Οι εκδηλώσεις «EMD In My Country 2022» θα πραγματοποιηθούν επίσης σε όλη την Ευρώπη από την 1η Απριλίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2022.

 

Το 2021, το «EMD In My Country» - παρά την πανδημία - σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με 232 εικονικές, φυσικές και υβριδικές εκδηλώσεις, που διοργανώθηκαν σε 25 χώρες (21 χώρες της ΕΕ και 4 χώρες εκτός ΕΕ), καλύπτοντας όλες τις θαλάσσιες λεκάνες της ΕΕ, υλοποιώντας το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία της European Maritime Day!

 

Όλοι οι διοργανωτές θα λάβουν βιώσιμα gadgets με την επωνυμία #EMD In My Country και οι εκδηλώσεις τους θα προωθηθούν μέσω των καναλιών ενημέρωσης της Γενικής Διεύθυνσης Θαλάσσιων Υποθέσεων και Αλιείας.

 

Καθώς η πανδημία του COVID-19 δεν έχει ακόμη τελειώσει, το EMD In My Country 2022 θα περιλαμβάνει δια ζώσης, εικονικές και υβριδικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Απριλίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2022.

 

Το 2022 είναι το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας, επομένως είναι ευπρόσδεκτες πολλές εκδηλώσεις με επίκεντρο τις δραστηριότητες για τη νεολαία.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης έως τις 15 Φεβρουαρίου 2022 και φέρτε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας - European Maritime Day (EMD) 2022 στη χώρα σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.