Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτικής Μακεδονίας και ο ΟΕΝΕΦ συμμετείχαν στην εκδήλωση απονομής βραβείων μαθητικού διαγωνισμού "EUREGION 2017".

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτικής Μακεδονίας - Europe Direct και ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας - ΟΕΝΕΦ, συμμετείχαν στην εκδήλωση απονομής βραβείων μαθητικού διαγωνισμού «Η Ευρώπη στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας – EUREGION 2017». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο σύγχρονο και ανακαινισμένο κτίριο της Κοβενταρείου Δημοτικής  Βιβλιοθήκης Κοζάνης φιλοξενώντας πλήθος κόσμου και παιδικά χαμόγελα!

 

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την εκδήλωση απονομής βραβείων προς τους νικητές του μαθητικού διαγωνισμού με θέμα “Διαγωνισμός Φωτογραφίας, Ζωγραφικής- Σκίτσου, Λογοτεχνικής Έκφρασης και Πολυμεσικού Έργου με χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας – Η Ευρώπη στην Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας – EUREGION2017”, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας #EUROPE IN MY REGION. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία πλαισιώθηκε μουσικά από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα έργα που υλοποιούνται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση του συνόλου των έργων των μαθητών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

 

Στην εκδήλωση Europe in my region - Απονομή Βραβείων Μαθητικού Διαγωνισμού συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Δήμαρχος Κοζάνης, κ. Λευτέρης Ιωαννίδης, o Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, ο κ. Χρήστος Γκόγκος, εκπρόσωπος DG REGIO EE, ο κ. Μπάμπης Κιουρτσίδης, Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΥΔ ΕΠ ΠΔΜ), o κ. Παναγιώτης Κοκκινίδης, προϊστάμενος Μονάδας Γ της ΕΥΔ ΕΠ ΠΔΜ, ο κ. Ηλίας Μουρατίδης, προϊστάμενος Μονάδας Α1 της ΕΥΔ ΕΠ ΠΔΜ, η οποία και διοργάνωσε την εκδήλωση αυτή, καθώς και ο Πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Νέων και Νόμιμος Εκπρόσωπος του Κέντρου Πληροφόρησης, κ. Κωνσταντίνος Φιλιππίδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό αλλά και ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για το ρόλο και τη σύμπραξη  του Κέντρου Πληροφόρησης σε ενέργειες που προάγουν και προωθούν την αποτελεσματικότητα και κανονικότητα της Διαχείρισης και της Εφαρμογής του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας. Επιπροσθέτως, το Κέντρο Πληροφόρησης προχώρησε στην προσφορά και διανομή ενημερωτικού υλικού, άμεσα συνυφασμένου με την Ε.Ε., προς τους συμμετέχοντες και επιπλέον μοίρασε αναμνηστικά δώρα στους μαθητές που βραβεύτηκαν.

 

Παρακάτω, παρατίθεται φωτογραφικό υλικό από τη συμμετοχή του Europe Direct στην εκδήλωση.