«Εμβολιασμός και Παραπληροφόρηση» Πρόσκληση σε Διαδικτυακό Διάλογο με τους πολίτες-Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, 17.00 - 18.30

«Εμβολιασμός και Παραπληροφόρηση»

 

Πρόσκληση σε Διαδικτυακό Διάλογο με τους πολίτες

 

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, 17.00 - 18.30

 

Την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συζήτηση με θέμα την παραπληροφόρηση και τις ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με τον εμβολιασμό την εποχή της πανδημίας COVID-19.

 

Η εκδήλωση, που είναι ανοιχτή για το κοινό, έχει στόχο να δώσει στους πολίτες την ευκαιρία να ενημερωθούν από αξιόπιστες και επιστημονικές πηγές για τους κινδύνους που δημιουργούν για την δημόσια και την ατομική υγεία η αναληθής ή η λανθασμένη πληροφόρηση και οι ψευδείς ειδήσεις.  Στην συζήτηση συμμετέχουν στελέχη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων και των υπηρεσιών Υγείας και Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς και στελέχη της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης. Οι ομιλητές ασχολούνται ενεργά με την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και της παραπληροφόρησης σχετικά με την πανδημία.

 

Ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες μπορούν να υποβληθούν εκ των προτέρων γραπτώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση COMM-REP-GREECE@ec.europa.eu αλλά και κατά την διάρκεια της συζήτησης μέσω των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έχει προβλεφθεί χρόνος για να συζητηθούν από τους ομιλητές.

 

Την εκδήλωση υποστηρίζει η Έδρα Jean Monnet για τη δημόσια διπλωματία στην Ευρωπαϊκή Ένωση του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

 

Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Γορανίτης.

 

O διάλογος θα είναι στην Ελληνική και στην Αγγλική γλώσσα, για την οποία θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον διάλογο στο Facebook, στo Twitter, στο Youtube και στο Zoom (Meeting ID  811 5149 3034 & Passcode   050659) .

Ακολούθως επισυνάπτεται και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.