Έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το μαθησιακό υλικό της "Γωνιάς Μάθησης - EU Learning Corner"

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δραστηριοποιείται στην επικοινωνία με παιδιά και εφήβους σχετικά με το τι είναι η ΕΕ και τι κάνει. Ωστόσο, η βελτίωση είναι πάντοτε δυνατή και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει αναπτυχθεί μια έρευνα, ως μέρος μιας γενικής μελέτης που εξετάζει τα άτομα ηλικίας 5-18 ετών, τις προσδοκίες τους και τα προτιμώμενα κανάλια για υλικά και δραστηριότητες για την ΕΕ.

 

Με βάση τα πολύτιμα σχόλιά σας, αυτή η μελέτη θα αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα του υλικού και των δραστηριοτήτων της Επιτροπής για την ΕΕ για παιδιά ηλικίας 5 έως 18 ετών και θα προτείνει τρόπους βελτίωσής τους.

 

Η έρευνα είναι εντελώς ανώνυμη και θα διαρκέσει 10-15 λεπτά από το χρόνο σας. Περιέχει ερωτήσεις τόσο για παιδιά όσο και για εφήβους, καθώς και για επαγγελματίες και πολλαπλασιαστές που συνεργάζονται μαζί τους.

 

Σύμφωνα με τις εθνικές κανονιστικές ρυθμίσεις, η γονική συναίνεση απαιτείται ενίοτε για τη συμμετοχή στην έρευνα για άτομα κάτω των 18. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, ζητήστε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν συμμετάσχετε στην παρούσα έρευνα.

 

Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς. Για να μεταβείτε στην έρευνα ακολουθήστε τον σύνδεσμο.