Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων 2020 - EVSW 2020

 

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων - European Vocational Skills Week είναι μια ετήσια εκδήλωση κατά την οποία τοπικοί, περιφερειακοί ή εθνικοί οργανισμοί παρουσιάζουν τη σπουδαιότητα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης - ΕΕΚ, την εβδομάδα 9-13 Νοεμβρίου 2020 - ενός τομέα ικανού να ενδυναμώνει όλα τα άτομα με τις δεξιότητες που χρειάζονται για μια ικανοποιητική προσωπική και επαγγελματική ζωή. Μετά από πέντε εκδόσεις, η εκδήλωση έχει μετατραπεί σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής για τους ενδιαφερόμενους φορείς της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης -  ΕΕΚ σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

 

Η Εβδομάδα 2020 πραγματοποιείται στο Βερολίνο τον Νοέμβριο, με εκατοντάδες μικρότερες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου και σε όλη την Ευρώπη.

 

Υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε και να βοηθήσετε στη διάδοση του μηνύματος της ικανότητας της ΕΕΚ να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων.

 

Καταχωρήστε μια εκδήλωση

Υπάρχουν επί του παρόντος 213 εκδηλώσεις / δραστηριότητες εταίρων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων σε 26 χώρες, προσεγγίζοντας περισσότερα από 625.000 άτομα. Εάν οργανώνετε μια εκδήλωση / δραστηριότητα που σχετίζεται με την ΕΕΚ, εγγραφείτε στον ιστότοπο, για να τον προωθηθεί μέσω αυτού, και να εμφανίζεται στα κοινωνικά μέσα, τα ενημερωτικά δελτία και τα βίντεό μας. Κατά την εγγραφή, θα λάβετε διαφημιστικό - προωθητικό υλικό και εργαλεία/μέσα για να βοηθηθείτε στη δημοσιοποίηση της εκδήλωσης / δραστηριότητας μέσω του δικτύου σας.

 

Σας ενθαρρύνουμε να οργανώσετε ψηφιακές εκδηλώσεις / δραστηριότητες για την προώθηση της ΕΕΚ - θα μπορούσε να είναι για παράδειγμα ένα διαδικτυακό σεμινάριο, μια εκστρατεία ψηφιακού τύπου, μια διαδικτυακή έκθεση σταδιοδρομίας, Facebook Live, Instagram Live ή άλλη διαδικτυακή συγκέντρωση. Ακολουθήστε τον βήμα προς βήμα οδηγό μας για να εγγραφείτε και να γίνετε επίσημος συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων 2020.

 

Μοιραστείτε την ιστορία σας

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την ιστορία επιτυχίας της ΕΕΚ σας με άλλους! Υπάρχει μια ειδική ενότητα για αυτό, στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων. Διαβάστε τις ιστορίες των οργανώσεων και των ατόμων και εμπνευστείτε από το πώς η ΕΕΚ επηρεάζει τη ζωή και τις κοινότητες τους. Έχετε επαφή με φοιτητές ΕΕΚ; Ενθαρρύνετέ τους να μας στείλουν τις ιστορίες επιτυχίας της ΕΕΚ τους και να εμπνεύσουν μελλοντικούς μαθητές σε όλη την Ευρώπη.

 

 

Υποβάλετε αίτηση για τα βραβεία Excellence

Τα VET Excellence Awards είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να προβάλλετε τον οργανισμό σας ή να μοιραστείτε το πάθος και τη δέσμευσή σας για την ΕΕΚ. Τα βραβεία αναγνωρίζουν αφοσιωμένους ανθρώπους, οργανισμούς και εξαιρετικά έργα και τους ανταμείβουν για τις προσπάθειές τους. Εάν συμμετέχετε, οργανώσετε ή υποστηρίξετε την ΕΕΚ, εάν πιστεύετε ότι οι δραστηριότητές σας είναι της υψηλότερης ποιότητας και εάν πιστεύετε ότι πρέπει να κοινοποιηθούν στην ευρωπαϊκή κοινότητα ΕΕΚ, υποβάλετε αίτηση για ένα από τα βραβεία 2020 για την αριστεία της ΕΕΚ.

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Εβδομάδα, την ΕΕΚ και την εκπαίδευση ενηλίκων.

 

Μπορείτε να εμπνευστείτε από τους τρόπους τους οποίους επέλεξαν το 2019 οι φορείς του τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης σε όλη την Ευρώπη, ώστε να αναδείξουν βέλτιστους τρόπους αναβάθμισης των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων των επαγγελματιών σε όλους κλάδους της οικονομίας στον παρακάτω σύνδεσμο.