Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας εμπλούτισε με πλούσιο ενημερωτικό υλικό, τη βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Καστοριάς.

Πλούσιο ενημερωτικό υλικό και εκδόσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν οι φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΙ Καστοριάς μέσω της Ευρωπαϊκής Γωνιάς (Europe's Corner) του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτικής Μακεδονίας.

 

Το Europe's Corner βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Καστοριάς και το ενημερωτικό υλικό ανανεώνεται συνεχώς με τη βοήθεια των Ενεργών Νέων Φλώρινας. 

 

Η ανανέωση του υλικού των ενημερωτικών stand σε επίκαιρα σημεία σε διάφορα δημόσια κτίρια στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει συντελέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην προβολή του Κέντρου Πληροφόρησης αλλά και στην ενημέρωση των πολιτών μέσω του ενημερωτικού υλικού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Η ανανέωση των σταντ είναι συνεχής και η επιτυχία της δράσης είναι ιδιαίτερα μεγάλη στους χώρους των Πανεπιστημιακών σχολών και των ΤΕΙ, όπου και οι φοιτητές δείχνουν ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Ευρώπη και ιδιαίτερα σε μια περίοδο λίγο πριν τις Ευρωεκλογές του Μαΐου 2019.