Το LoCo Bus πάει στον Αετό Φλώρινας

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021, στις 18.30 το “LoCo Bus” θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στον Αετό Φλώρινας. 

Το "Local Cooperation Bus - LoCo Bus" είναι ένα διαδραστικό βανάκι που επισκέπτεται περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με πληροφοριακό υλικό για τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαδραστικά εργαστήρια και παιχνίδια, ενημερωτικά κουίζ, παζλ για τους επισκέπτες και διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά (6 έως 18 ετών). 

Η ομάδα που συνοδεύει το LoCo Bus, αποτελείται από έμπειρα στελέχη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτικής Μακεδονίας, παιδαγωγούς, youth workers και εθελοντές της Ελληνικής Καταναλωτικής Οργάνωσης Φλώρινας και του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας. 

Το "LoCo Bus" επιδιώκει να δώσει τη δυνατότητα σε κατοίκους κυρίως αγροτικών περιοχών και ειδικότερα σε νέες και νέους, να ενημερωθούν για την Ευρωπαϊκή Ένωση,  τα έργα, τις δράσεις και τις πολιτικές της, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους υποστηρίζεται η νεολαία. 

 

Δήλωση Συμμετοχής για Αετό Φλώρινας έως και Δευτέρα 16 Αυγούστου σε αυτό τον σύνδεσμο

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα παρακάτω προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα (Παράρτημα 17 του ΦΕΚ τευχ. Β΄, αριθμ. Φυλ. 3117/16.07.2021, Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 44779).

 

Για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19, επισημαίνουμε πως για τη συμμετοχή στα διαδραστικά εργαστήρια του “LoCo Bus”, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση βεβαίωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού self test 24 ωρών, στα πρότυπα προσκόμισης self tests σε σχολικές και αθλητικές δραστηριότητες. 

 

Το σχέδιο «Local Cooperation Bus - LoCo Bus» είναι ένα Έργο Αλληλεγγύης, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης και φορέα υποστήριξης το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) και η συμμετοχή είναι δωρεάν. 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο 2385101446 και στο info@europedirect-oenef.eu.