Επίσκεψη του Νίκου Γιαννή, Στελέχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Υπ. Ευρωβουλευτή στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Παρασκευή 2 Μαΐου 2019 ο κ. Νίκος Γιαννής, ανώτερο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

 

Τον κ. Γιαννή υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας και νόμιμος εκπρόσωπος του Europe Direct, κ. Κώστας Φιλιππίδης. Η συζήτηση που ακολούθησε επικεντρώθηκε στην προσπάθεια για την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στις εκλογές του Μαΐου 2019, στη λειτουργία, το ρόλο και τις δράσεις των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης, σε ευρωπαϊκά ζητήματα, και πολύ περισσότερο στην ανάγκη ενίσχυσης των Οργανώσεων Νεολαίας που προάγουν τη συνεργασία και τα ευρωπαϊκά ιδεώδη.

 

Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή των πολιτών στις επικείμενες Ευρωεκλογές και σίγουρα η συμμετοχή και εμπλοκή της νεολαίας μας, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ένα ισχυρό μήνυμα για μια Ευρώπη της συνοχής και για μια Ευρώπη της ανάπτυξης για όλους τους πολίτες.

Παρακάτω, παρατίθεται φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση του κ. Γιαννή με τον Πρόεδρο του Ομίλου, κ. Φιλιππίδη.