Εκδόσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρεσπών - Prespa Library από το EDIC Δυτικής Μακεδονίας

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2020, ο Πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας και Νόμιμος Εκπρόσωπος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κώστας Φιλιππίδης, και ο Γεν. Γραμματέας και μέλος του ΔΣ του ΟΕΝΕΦ, κ. Μάλλιος Πέτρος, μετέβησαν με τη συντονιστική ομάδα νέων που συντονίζει το διαδραστικό βανάκι "LoCo Bus", στο Δήμο Πρεσπών και πιο συγκεκριμένα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρεσπών - Prespa Library που βρίσκεται στον Λαιμό Πρεσπών, προκειμένου να την εμπλουτίσουν  με  έντυπο ενημερωτικό υλικό και εκδόσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Το εν λόγω ενημερωτικό υλικό αφορά συγγράμματα για χρηστικές πληροφορίες, που αφορούν την οικονομία, το ευρώ, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την Ευρωπαϊκή Ένωση γενικότερα. Το σχετικό ενημερωτικό υλικό διατίθεται δωρεάν προς όλους τους πολίτες ώστε να γνωρίσουν τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις αλλά και τα οφέλη τους ως Ευρωπαίοι πολίτες. 

 

 

Η ανανέωση του υλικού των ενημερωτικών stand σε επίκαιρα σημεία σε διάφορα δημόσια κτίρια στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έχει συντελέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην προβολή του Κέντρου Πληροφόρησης αλλά και στην ενημέρωση των πολιτών μέσω του ενημερωτικού υλικού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Παρακάτω παρατίθεται και το σχετικό φωτογραφικό υλικό.