Το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας αρωγός και υποστηρικτής στη διοργάνωση της "Α' Πρότυπης Προσομοίωσης του Περιφερειακού Συμβουλίου" στην Καστοριά.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας με φορέα υποδοχής τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας - ΟΕΝΕΦ είναι αρωγός και υποστηρίζει τη διοργάνωση που αφορά την "Α' Πρότυπη Προσομοίωση Περιφερειακού Συμβουλίου", που θα λάβει χώρα από τις 3 - 6 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στην πόλη της Καστοριάς.

 

Ειδικότερα, το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετέχει ενεργά στην προβολή και δημοσιοποίηση της δράσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και σε όλα τα μέλη του Ομίλου, αλλά θα συνεισφέρει και στο οργανωτικό κομμάτι καθώς θα παρέχει επικοινωνιακό, υποστηρικτικό υλικό (βεβαιώσεις συμμετοχής, καρτελάκια κλπ) για τις ανάγκες της Προσομοίωσης. Επιπλέον θα διανείμει έντυπο ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες και θα παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και πληροφόρησης καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τη συγκεκριμένη δράση στα γραφεία του Κέντρου μας. Αναλόγως, εκπρόσωπος του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας πρόκειται να απευθύνει χαιρετισμό κατά την τελετή έναρξη της εκδήλωσης και επιπλέον οι συνεργάτες του κέντρου θα προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη για το όσο δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα στο στοίχημα επιτυχίας της διοργάνωσης.

 

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να προωθήσει την ιδέα της Δημοκρατίας και να αφυπνίσει τους νέους για ζητήματα που αφορούν την πόλη τους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να λάβουν αποφάσεις με βάση το γόνιμο διάλογο, καθώς και να εξοικειωθούν με τους θεσμούς και τα κοινά μέσα από έναν σύγχρονο τρόπο δια δραστικής εμπειρίας.

 

Η Α' Πρότυπη Προσομοίωση Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί μια πρωτοβουλία της κοινότητας "Let's be ΚαστοριαΝέοι", μιας ομάδας που έχει θέσει ως στόχο να ενώσει τους ανθρώπους της Καστοριάς και να προωθήσει τις αξίες και τα ιδανικά αυτού του τόπου μέσω ανάλογων εκδηλώσεων και δράσεων, την οποία οφείλουμε να συγχαίρουμε για το εξαίρετο εγχείρημα και προσπάθειά της.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://bit.ly/2mlnbd3

 

Οι Νέοι Μπροστά!