Στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας παρευρέθηκε ο Ευρωβουλευτής, κ. Στέλιος Κούλογλου.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή, κ. Στέλιο Κούλογλου, στις 11 Απριλίου 2019, στα γραφεία του Κέντρου μας. 

 

Αρχικά, ο κ. Κούλογλου, παρέθεσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, στη διάρκεια της οποίας, μίλησε για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, για τις πολιτικές της αριστεράς, για το νόμο "Περί ευθύνης των πολιτικών", καθώς και για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη και στο γιατί πρέπει να περιοριστεί.

 

Στη συνέχεια, υπήρξε χαιρετισμός και καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του ΟΕΝΕΦ, κ. Κωνσταντίνο Φιλιππίδη και έπειτα ακολούθησε ανοικτή συζήτησε με νέους/ες, μαθητές και φοιτητές για ευρωπαϊκά θέματα, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τις Ευρωεκλογές, για τα ευρωπαϊκά προγράμματα και λοιπές πολικές στον τομέα της νεολαίας.

 

Αξιόλογη και πολύ σημαντική υπήρξε η συμμετοχή των νέων παιδιών, τα οποία δε δίστασαν να θέσουν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους , διεξάγοντας έναν γόνιμο και παραγωγικό διάλογο.Τη συζήτησε συντόνισε ο Επικεφαλής του Europe Direct, κ. Κωνσταντίνος Στεργίου.

Παρακάτω, παρατίθεται φωτογραφικό υλικό από τη συνέντευξη τύπου καθώς και τον μετέπειτα διάλογο με τους νέους/ες, από την επίσκεψη του κ. Κούλογλου.