Εκδηλώσεις της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα - Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

 

Ματαίωση των εκδηλώσεων της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στις 9 & 10 Σεπτεμβρίου στην ΔΕΘ

 

Λόγω των σοβαρών επιπτώσεων της κακοκαιρίας Daniel που επηρεάζουν μεγάλο τμήμα της χώρας, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε την κεντρική εκδήλωση της Αντιπροσωπείας «Ευρωπαϊκό Μοντέλο Αθλητισμού – Αθλητισμός για όλους» το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, 14.00-17.00.

Επίσης, ματαιώνονται οι εκδηλώσεις του προγράμματος της Αντιπροσωπείας στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Το περίπτερο της Αντιπροσωπείας θα λειτουργεί με πληροφοριακό υλικό από την έναρξη της 87ης ΔΕΘ (Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου).

-------------------------

Στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, η Αντιπροσωπεία θα σας καλωσορίζει καθημερινά στο Περίπτερο 10 με πληθώρα εκδηλώσεων και συζητήσεων αναφορικά με την βιώσιμη και ψηφιακή ανάπτυξη, καθώς και σχετικά ευρωπαϊκά προγράμματα.

Στις 13 Σεπτεμβρίου στο Κτίριο Νικόλαος Γερμανός, θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση με την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο η ομιλία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την Κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2023. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο με βασικό ομιλητή τον Καθηγητή Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Παπαγεωργίου.

Στις 15 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα θα διεξαχθεί εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες για την παρουσία τηςΕυρωπαϊκής Ένωσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων της Αντιπροσωπείας θα το βρείτε παρακάτω: